Scroll to top

Somody Imre

Ő volt a szükséges Plussssz…..

Valahol olvastam egy cikket Imréről, amiből kiderült, hogy az egykori milliárdosnak ma már a pénz helyett teljesen más áll életének fókuszában.

Felhívtam és meghívott a Centrál Kávéházba. Azt gondoltam, hogy váltunk pár szót, kicsit elmondom, hogy milyennek képzeltem el a forgatást és a többi. Végül ez is lett, persze egy picit azt is éreztem, hogy teszteli is a kvalitásaimat.

Már gyerekkoromban is néztem a nyilatkozatait, egy véleményvezér volt, akire sokan odafigyeltek, talán azért is, mert ő volt a leggazdagabbak egyike.

Nos elmentem a kávézóba…. Annak ellenére, hogy a rutinomnak is köszönhetően magabiztos vagyok, valami miatt izgultam. Talán, mert nem minden nap találkozom milliárdossal, vagy legalábbis egykori milliárdossal.

Imrének van egy különleges éleslátása, ami párosul valamiféle jövőbelátással is. Jó őt hallgatni, mert rendkívül hiteles és szuggesztív. Egy profi, aki az Istennel való kapcsolatáért megdolgozott, vagy éppen megszenvedett. Életéből csak okulni és tanulni lehet.

A forgatás alatt Imrével jó barátságot kötöttünk, azóta is tarjuk a kapcsolatot. Ez a honlap is egy picit az ő bátorításra jött létre. Ő volt a szükséges Plussssz…..

Fotók: Szecsődi Balázs ©
www.szecsodibalage.hu

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük